Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Росен Петров: След Цветанов всеки може да е МВР шеф

Росен Петров: След Цветанов всеки може да е МВР шеф

София. След Цветан Цветанов всеки може да стане МВР шеф, това заяви Росен Петров от "България без цензура" в ефира на Нова телевизия. Думите му дойдоха като отговор на въпрос относно заявката да наследи Цветлин Йовчев на поста вътрешен министър.

"Искам да съм обективен", каза още Петров. "В бТВ не ми дадоха собствено предаване, а аз бях само водещ. Освен това виждах, че ме използват политически. Той даде пример и как е бил използван – продуцентите му от Комиците правят турне за БСП – при него гостува Сергей Станишев. Правят турне с ГЕРБ – при него гостува Бойко Борисов. "Аз не влизам в тази сметка, искам да съм обективен. Просто ми кипна накрая с Бареков, защото от ръководството ми го поканиха и ми казаха – ти ще се отречеш от него. И аз се отрекох и после станах член на „България без цензура", заяви Петров.

За лидера Бареков пък сподели: „Умен е, лоялен е. Защитава ме, брани ме, когато ме нападат. Пита ме за някои неща. Честен е".

Петров се върна назад във времето, когато Бойко Борисов е бил главен секретар и как в качеството си като такъв отишъл при него и Слави Трифонов и им предложил да направят партия и те двамата да го подкрепят. Слави се съгласил, но поискал нещата да са 50:50. "Тогава каза - ОК, това е справедливо, а преди дни намекна че двама наглеци са ходили при него да му искат от партията. Той дойде при нас", отсече Петров.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе