Извънредни новини

Ново 20: Ван Гаал и Моуриньо заедно в "Юнайтед"

Ново 20: Ван Гаал и Моуриньо заедно в

Медиите в Англия излязоха с нов сценарии за предстоящия сезон в "Манчестър Юнайтед". Според Sun Луис ван Гаал ще получи предложение да заеме поста на футболен директор, а така ще се отвори вратата на Жозе Моуриньо да стане мениджър на "червените дяволи".

Холандският спец има договор за още една година с гранда от Манчестър. И той по всяка вероятност ще бъде изпълнен, но Ван Гаал ще има друга роля.

Представянето на отбора през изминалата кампания бе изключително противоречиво - тимът завърши на 5-о място във Висшата лига, отпадна от Шампионска лига, а в Лига Европа бе изхвърлен от "Ливърпул". Все пак отборът има шанс за трофей - от ФА Къп. Финалът е утре срещу "Кристъл Палас".

Ако Ван Гаал приеме новия пост, той ще остане на "Олд Трафорд" още една година, за да изпълни контракта си и след това ще напусне, пишат още в Англия.

Моуриньо пък отказа редица предложения, за да бъде на разположение за мениджърския пост в "Юнайтед". Ван Гаал остава любимец на вицепрезидента Ед Уудуърд, но той също осъзнава, че трябва да има смяна на кормилото на "червените дяволи".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе