Извънредни новини

Станков се надява на добро представяне срещу ЦСКА

Станков се надява на добро представяне срещу ЦСКА

Пловдив. Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков заяви, че се надява отборът му да се представи добре в предстоящата среща с ЦСКА. Станков говори на днешния брифинг на Лаута за състоянието на "смърфовете" преди съботния мач срещу "червените".

„Аз също искам да приветствам Методи Стойнев с прибирането му вкъщи. Радвам се, че е при нас и съм убеден, че с неговото идване нещата в клуба ще стават още по-добри. Екипът ни става доста силен и това прилича на лицето на Локомотив", започна Станков, цитиран от официалната страница на Локо Пд.

„Нямахме много време да се израдваме на добрия завършек в първия дял на шампионата, защото началото на втория дял идва с една доста тежка серия. Подготвяме се нормално за мача с ЦСКА, като за всеки един отбор. Естествено, съобразяваме се с това, че играем срещу един силен противник, с отбор, който върви добре в шампионата и последните му мачове красноречиво говорят за това", добави той.

„Разузнаваме добре противника и се надявам в този мач публиката да ни подкрепи, защото двубоят ще е много тежък. Въпреки всичко съм убеден, че нашият отбор ще се представи добре и ще е хубаво да зарадваме всички, които обичат Локомотив, с добра игра, а защо не и с победа", продължи наставникът на Локо Пд.

„Имаме си своите проблеми. По принцип, аз никога не обичам да се оплаквам. Здравко Лазаров тренира нормално, но не мога да кажа, че е възстановен на 100 процента. Липсва му периодът, в който не тренираше с отбора. Крачунов със сигурност няма да вземе участие в мача. Също и Костас Казнаферис, който се възстановява добре, но и той не е напълно готов за ЦСКА", допълни спецът.

„Добре сме разузнали противника. ЦСКА е един агресивен отбор. Видяхме в мача срещу "Левски", че умее да пресира противника. Имат добри футболисти, събраха добър отбор. Особено бих отличил Гъргоров, който дава тонус на целия отбор. Но ние също разполагаме с добри и опитни футболисти и затова мисля, че ще се получи един добър сблъсък", каза още Сашо Станков.

„Мисля, че доста отбори не ни приемаха отначало сериозно, но сега вече се съобразяват с нас. Въпросът е ние как ще подходим към двубоя", завърши старши треньорът на "смърфовете".

Веселба
до дупка
поиска

новият спортен директор на Локо Пд Методи Стойнев. Глигана се зарадва, че се завръща в своя дом. После шампионът с "черно-белите" от 2004-а в типичен стил избухна: "На стадиона ще съм началник на всички. Извън него пък ще сме приятели. Веселбата си е веселба и когато има такава - нека да е до дупка. Когато става въпрос за работа обаче - искам да се работи".

Новият силен човек в "Локо" разкри, че Коко Динев "изненадващо" му е предложил поста: "Разбрахме се за 2 минути. Вече говорих с треньора Станков и мога спокойно да заявя, че вижданията ни са еднакви. Ще помагам на Узунов и Бонев в организационен план".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе