Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

"Мтел атлетика за младежи" стартира на 26 април

Набиращата голяма популярност в България верига състезания "Мтел - атлетика за младежи" ще стартира на 26 април (вторник). Първото състезание от втората поредна година ще се проведе на ст. "Васил Левски". Стартът е в 10,00 ч. Участие ще вземат момичета и момчета на възраст от 11 до 13 г. "Мтел - атлетика за младежи" се реализира от БФЛА и водещия мобилен оператор Мтел. Всеки един от стартовете включва трибой.

Тазгодишното издание на веригата включва 9 големи състезания в София, Велико Търново, Стара Загора, Пловдив, Правец, Сливен и голям финал в Русе. По традиция ще има и много състезания в училищата в цялата страна. От тази година "Мтел - атлетика за младежи" ще има и своя страница във Фейсбук, където участниците ще намират актуална информация, снимки и клипове от състезанията.

През 2015-а година във веригата участваха 4000 ученици. Целта на организаторите тази година е тази бройка да достигне до 10 000, като от тях ще бъдат подбирани най-добрите, които да продължат да тренират професионално лека атлетика.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе