Извънредни новини

Моуриньо очака следващото предизвикателство

Моуриньо очака следващото предизвикателство

Жозе Моуриньо няма да почива дълго време, след като беше уволнен от поста мениджър на английския футболен клуб Челси, съобщават представителите на португалския специалист от "CAA Sports Managment", цитирани от bTV.

"Жозе Моуриньо няма да излиза във ваканция. Той не е уморен, не се нуждае от почивка, настроен е позитивно и вече очаква следващото предизвикателство. Моуриньо обича футбола и в следващите седмици ще го видите по терените, за да работи с приятели и да ги подкрепя. Той обаче няма да присъства на мачове на големи отбори, за да не бъде въвличан в спекулации", гласи съобщението.

Въпреки че беше освободен от Челси, Моуриньо е доволен от работата си в клуба. Той спечели шампионската титла миналия сезон, но през този Челси не успява да намери верния ритъм на игра.

"Жозе е доволен от работата, която свърши в Челси, защото донесе нова титла на феновете на отбора. Той се гордее от факта, че спечели осем трофея с Челси и иска да благодари за подкрепата, която получи от трибуните", добавят от "CAA Sports Managment".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе