Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Местан: Категорично стоим зад Йовчев

Местан: Категорично стоим зад Йовчев

София. От ГЕРБ атакуват едно от най-силните звена в кабинета, от ДПС изразяваме съжаление за загиналия полицай, но категорично стоим зад вицепремиера и министър на вътрешните работи. Това каза в кулоарите на парламента лидерът на ДПС Лютви Местан. Той каза, че Цветлин Йовчев е един от най-добрите министри в кабинета и не може да се говори за неговата оставка.


Местан коментира и речта на президента Росен Плевнелиев днес. "Хубава, дълга реч. Имам позитивно отношение към инициативата му - месец на политическите консултации", каза още той. Диалогът е безалтернативен, дори когато в него се срещат политически различия, коментира Местан.

"Очаквах от един държавен глава, например, когато поставя въпроса за етническото напрежение, да бъде малко по-конкретен кои са провокаторите. Защото този етикет не може да бъде лепнат на цялата политическа система, поясни Местан. Накратко казано, инициативата е добра и от чисто формален характер, ако придобие по-съдържателен вид ще бъде в полза на всички", добави той.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе