Извънредни новини

Марка и екипи за 100 г. "Левски"

Марка и екипи за 100 г.

Пощенска марка и специални екипи ще има "Левски" за 100-годишния юбилей. Филателистите ще имат възможност да се насладят на артикула още днес. Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов ще пусне в употреба пощенска марка на тема "100 години ФК Левски (1914-2014)".

Изданието се отпечатва в тираж 20 000 бр, а художник на проекта е Людмил Веселинов. Церемонията започва от 10.30 ч. в Музея на съобщенията.

В същото време стана ясно, че испанският концерн "Хома" е засега единственият, готов да задоволи всички претенции на "Левски" за новата екипировка. Фирмата ще брандира "сините" фланелки по случай 100-годишния юбилей, ако подпише контракт. От ръководството подкрепиха и идеята на фенклуба "Да се преброим за вековния юбилей".
Вчера договор до лятото на 2015 г. сключи левият бек Рикардо Нунеш. Националът на ЮАР мина тежки тестове, тъй като не е водил нормална подготовка.

"Миналото ни интересува. Не трябва да се връщаме към него. Отиваме да играем футбол, а не на война", сподели треньорът на "Славия" Милен Радуканов преди визитата на "Герена", първа след драматичното 1:1 миналото лято, "Левски" е фаворит, но ние искаме да печелим. Ще опитаме да налагаме млади футболисти. Искаме хората да видят, че при нас се работи. В момента разполагаме със състав от 24-25 футболисти, повечето от тях са българи", завърши Радуканов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе