Извънредни новини

Мама Долорес теши Роналдо за издънка

Мама Долорес теши Роналдо за издънка

Майката на голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо утеши сина си след издънката на неговия "Реал" М 2:2 като гост на "Лас Палмас" в испанската "Ла Лига". Това бе второ поредно равенство за "белия балет" след 1:1 у дома срещу "Виляреал" в сряда. "Винаги дръж главата горе", написа мама Долорес в социалните мрежи под снимка на Кристиано.

Иначе в "Реал" ври и кипи след издънката. Още повече, че самият Роналдо бе сменен от треньора Зинедин Зидан при 2:1 за "белите". Португалецът напусна игра в 72-ата минута. Той беше видимо недоволен и дори не погледна Зинедин Зидан, който му подаде ръка. Прибирайки се към скамейката, Кристиано не скри яда си. След като седна той започна да хвърля неща от яд. Медиите в Португалия излязоха с гръмки заглавия. "Бесен Роналдо", пише на първата си страница "A Bola". "Роналдо, бесен на Зидан", се чете от вестник "Record". "Роналдо напусна с лошо изражение на лицето", е заглавието на "O Jogo".

"Във вторник имаме важен мач с "Борусия" (Дортмунд). Роналдо трябва да си почине. Той игра добре, но реших да го заменя предвид предстоящия двубой в Шампионската лига. Разбира се, Кристиано иска винаги да е на терена, но аз съм длъжен да мисля за своите футболисти, особено за него. Понякога са необходими и смени", обясни Зидан. Феновете на "Реал" пък подкрепиха Зизу във войната с Кристиано. 83,89% от гласувалите в анкетата на близкия до клуба вестник "Ас" подкрепят Зидан и не смятат, че Роналдо е в правото си да недоволства.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе