Извънредни новини

Льов провали сватбата на Швайни

Льов провали сватбата на Швайни

Полди се изфука с щерка преди европейското

Селекционерът на Германия Йоахим Льов си навлече гнева на цяла Сърбия. Заради него Бастиан Швайнщайгер и тенисистката Ана Иванович бяха принудени да отложат сватбата си. Йоги тропнал по масата и отсякъл пред халфа на "Ман Юнайтед": Или кариерата, или гаджето! Националът, който хвана последния влак за състава на Бундестима за европейското, се огънал пред селекционера и ВИП двойката решила в последния момент да отмени всичко, информира "Курир". Най-чаканото бракосъчетание в света на спорта за годината трябваше да се състои вчера във Венеция, като екип на изданието се беше разположил в красивия град, дебнейки звездите.

"Бастиан бе контузен дълго време и се посвети изцяло на Ана. Проблемът се появи, след като се излекува и попадна в състава. Конфликтът между датата на сватбата и старта на първенството разгневи Льов. Бастиан се ядоса от избора, пред който бе поставен, но Ана спаси положението, решавайки да отложат за малко сватбата", разкри близък на двойката. В същото време съотборникът на халфа в националния Лукас Подолски бе на другия полюс от щастие. Нападателят се похвали пред "Билд", че е станал баща за втори път. Съпругата на голаджията Моника е родила момиче късно вечерта в неделя в болница в Кьолн, а принцесата вече си има име - Мая. Щастливият татко не пропусна да облече бебето в екип на националния тим с неговото име и номер. Полди и неговата съпруга имат и син, Луис, който е роден през 2008 г.

Украйна спряла 15 атентата

Украинската служба по безопасност предовратила 15 терористични акта, свързани с европейското първенство, похвали се шефът на организацията Василий Грицак. Ръководителят разкри, че от неговото ведомство информирали френските си колеги, с което успели да разкрият зловещите планове още в зародиш. Той също даде информация за спипания на полско-украинската граница терорист в края на май. "Прибрахме 125 кг тротил, 100 детонатора, два противотанкови гранатомета РПГ, пет автомата "Калашников", над 5000 патрона, както и други неща", заяви Грицак на пресконференция.

"Голдман Сакс" предрече триумф за домакините

Инвестиционната банка "Голдман Сакс" предрече победа за Франция на европейското. Спецовете от финансовия гигант отсякоха, че "петлите" са основен фаворит за трофея, благодарение на домакинското си предимство. Анализаторите предричат, че на финала възпитаниците на Дидие Дешан ще победят световния шампион Германия. Разликата в класите ще дойде от подкрепа, която франзуците ще получат. Разбирачите се презастраховаха и признаха, че харизмата на футбола се крие в непредсказуемостта на играта. На световното преди две години същите експерти заявиха, че Бразилия ще грабне трофея, а "селесао" се провали с гръм и трясък и падна от немците с 1:7.

Британците с рекордни харчове

3,8 млрд. евро ще влязат в британската икономика заради европейското и игрите в Рио, обявиха експерти. Финансистите заявиха, че печалбите за местния бизнес могат да са още по-големи, ако държавите на Острова се представят добре. "Колкото по-напред стигне Англия във Франция, толкова по-голям ще е ефектът. Това ще накара хората да харчат още повече заради приятните емоции", разкри финансистът Хауърд Арчър. Очакванията са продажбите на алкохол, телевизори, хранителни продукти и спортни облекла да бият всякакви рекорди. Местните букмейкъри също протриват ръце в очакване да напълнят джобовете. Както е известно, Обединеното кралство има трима представители на Евро 2016 - Англия, Уелс и Северна Ирландия.

"Каляри" се уреди с национал

на Португалия. Защитникът Бруно Алвес подписа със спечелилия промоция за "Серия А" тим за две години. Опитният футболист е част от селекцията на Фернандо Сантос за европейското. "Щастливи сме да обявим този трансфер. Той ще е част от нашия тим до 30 юни 2018 г.", похвалиха се от клуба в официалния си сайт.

"Сити" шокира с трансфер

на украински национал. "Гражданите" са се разбрали с УФА за услугите на халфа Александър Зинченко, информираха медиите в Русия. Очакванията са 19-годишният младок, който ще рита на турнира във Франция, да бъде пратен някъде под наем, за да се обиграва. През изминалия сезон той записа 31 мача, в които реализира две попадения за клубния си тим.

Ходжсън оплю симулантите

във футбола. Селекционерът на Англия даде за пример нападателя Хари Кейн, който в контролата с Португалия падна след сблъсък с Бруно Алвеш, но веднага се изправи на крака, за да гони топката. Защитникът на "селесао" пък си спечели директен червен картон заради грубото нарушение. "Някои хора ще кажат, че реакцията на Хари е смешна, но този цинизъм няма как да бъде приет от треньора. Много пъти съм казвал, че това не е част от нашата култура. В такива ситуации може да се стигне до дузпа, но футболистът е задължен да остане на крака", обяви спецът.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе