Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Лукарски: Оставаме в сградата на "Раковски"

Лукарски: Оставаме в сградата на

В момента сме в период на равносметка на последните избори. Подготвяме редиците. Докато бях министър допуснах СДС да не е в кондиция. Това каза председателят на Съюза на декратичнити сили Божидар Лукарски  в ефира на "Канал 3".

Оставаме в сградата на СДС. Емблематична е сградата на СДС и е нормално ново напъпили партии като Воля на Марешки да я искат, но в крайна сметка решението е в ръцете на общинската администрация, заяви той.

Не смятам, че беше грешка СДС да е част от Реформаторския блок. Имаше реформи. Който е бил в управление с ГЕРБ е бил изтласкан. Ние искахме да съставим кабинет с нашия мандат, но решението за нови избори беше на ГЕРБ, коментира Лукарски.

Факт е, че шуробаджанащина при кадрите на ГЕРБ съществува. Ние ката партия извън управление е нормално да сме опозиция на сегашното управление. Критикувам Борисов, че в момента държавата, освен външната политика, освен скандали не се случват други неща", каза още той.

"Гейтовете са Факт, независимо кой ги създава", коментира бившият министър на икономиката. "Над 300 000 гласоподаватели ни казаха, че ни искат обединени", заключи Божидар Лукарски.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе