Извънредни новини

Ливърпул спря зрелищно Дортмунд

Ливърпул спря зрелищно Дортмунд

Ливърпул е на полуфинал в Лига Европа след една феноменална европейска вечер на „Анфийлд", предава gong.bg. Мърсисайдци победиха Борусия Дортмунд с 4:3 в реванша, който определено не бе за хора със слаби сърца.

Срещата бе и най-зрелищната от реваншите от 1/4-финалите във втория по сила турнир на Стария континент - Лига Европа. Само преди седмица съперниците завършиха 1:1 на "Сигнал Идуна Парк".

В същото време испанският Виляреал успя да се класира за 1/2-финалите на Лига Европа, след като се справи с лекота срещу чешкия гранд Спарта Прага и постигна успех с 4:2 при визитата си в чешката столица, предаде gol.bg.

Шахтьор (Донецк) се класира за полуфиналите в Лига Европа. Украинският тим победи в реванша Спортинг (Брага) с 4:0. В първия мач Шахтьор спечели с 2:1 и с общ резултат 6:1 продължава участието си във втория по сила клубен турнир, съобщи междувременно "Фокус".

Отборът на Севиля се класира за полуфиналите на турнира Лига Европа с 5:4 след изпълнение на дузпи. В редовното време Севиля загуби с 1:2 от Атлетик Билбао, но двата тима стигнаха до продължения, след като в първия мач именно Севиля спечели със същия резултат. В добавените две по 15 минути гол не падна.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе