Извънредни новини

"Левски" хареса две "акули" на Херо

София. "Левски" е набелязал за привличане двама офанзивни играчи от "Черноморец". Става дума за алжиреца Нажиб Амари и португалеца Карлос Фонсека, съобщава "Лайвспорт".

Чужденците хванали окото на треньорския щаб на "сините" и Христо Йовове вече се заинтересувал дали Херо би пуснал звездите си на "Герена". Амари и Фонсека са сред малкото класни футболисти, които останаха в бургаския клуб. Преди 2 дни алжирецът вкара на "Ботев" насред Колежа при загубата на "акулите". Фонсека пък е впечатлил Йовов, Сухия, Топчо и Мариан Христов преди месец. Тогава той правеше каквото си поиска със защитниците на "Левски", макар че столичани биха с 3:1. Спортният директор Христо Йовов е останал доволен от качествата на ибериеца в тактически и технически план. За да се стигне до сделка на поне един от халфовете, "Левски" ще трябва да извади сериозна трансферна сума. Именно на пари от продажба на играчи разчитат в "Черноморец", за да кърпят бюджета си. В същото време Херо разкри, че Амари най-вероятно ще бъде продаден в чужбина, откъдето за него има засилен интерес.

Междувременно стана ясно, че на 20 декември ще се състои традиционната вече "Синя Коледа". Кувертът на благотворителното събитие в "Найт флайт" ще бъде 200 лева. Със събраните пари ще бъде финансирано изграждането на терен за юношеската. Средствата отиват по сметката на фонд 100 години "Левски". Той беше учреден за събиране на средства за честванията на 100-годишния юбилей на клуба и различни каузи, свързани и с футболния отбор, и със спортното дружество.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе