Извънредни новини

Kamenitza Фен Купа 2014 започва с битката за София

Kamenitza Фен Купа 2014 започва с битката за София

София. Битката за София в квалификационния етап на Kamenitza Фен Купа 2014 започва днес за точно 344 отбора от столицата и София-област. До неделя на столичния комплекс „Академик" (4-ти км) тимовете ще играят помежду си за определянето на 64-те отбора, които продължават на полуфиналната фаза по пътя към Рио. Голямата награда за националните шампиони на Фен Купа 2014 е посещение на мач на бразилския национален отбор на стадион Маракана, а столичните полуфинали ще се проведат от 22 до 24 май отново на „малкия Академик".

Още днес на четирите терена на комплекса ще бъдат отчетени и първите попадения в новата социална кауза на Фен Купа – „Дари гол". Всеки отбелязан гол в мачовете от програмата на турнира ще бъде отчетен като дарение от 1 лв, а събраната сума ще бъде инвестирана в подобряване на футболната среда в града на бъдещите национални шампиони. За тимовете на комплекс „Академик" има и още един залог – всички класирали се на регионалните полуфинали тимове ще получат оригинални екипи adidas.

Както традицията на Фен Купа повелява, сред регистрираните тимове се отличават сериозна цифра колоритни имена. Финалистите от миналата година „Тяло, пречиш ми" вече имат последователи в лицето на „Топка, пречиш ми", а наред с тях в битката за Рио ще се пуснат още „Великите Патета", „Режим неприличен", „КозлетатЪ ф АтакЪ", „Сиренье по Врачански", „Натежалите пинчери от Лагера", „Шантавите Лимонки" и много други.

Резултатите от столичните квалификации на Kamenitza Фен Купа 2014 можете да намерите на сайта на кампанията www.kamenitza.com/FanCup, а подробностите за графика и новостите на Фен Купа 2014 са в официалната facebook страница на турнира www.facebook.com/kamenitzafancup.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе