Извънредни новини

Кошмари във въздуха за вратар на "Левски"

Кошмари във въздуха за вратар на

Испанец мисли до лятото за нов договор със "сините"

Тежки моменти във въздуха е имал вратарят на "Левски" Боян Йоргачевич, който трябваше спешно да пътува до Белгия заради проблем с документи. Той закъсня малко за тренировката днес сутринта и съотборниците му го захапаха: "Правиш си каквото искаш". Сърбинът обаче им е обяснил по-късно в съблекалнята, че хич не му е било до смях. Той брал доста страх в самолета на връщане. Повод за това са били съмненията, че в летящата машина може да има терористи. Както е известно, в Белгия от дни тече мащабна полицейска акция, след като поне двама нейни граждани са участвали пряко в атентатите в Париж в петък. "Това не е нормално. Има напрежение, нерви и страх. В градовете живеят хора от различни националности и всеки гледа другия със съмнение", заяви за "Гонг" Йоргачевич. Пред "Стандарт" той разкри, че вече е изтеглил семейството си оттам. "Жена ми и трите ми деца са далеч от Белгия. Те са в Белград, където са и по-близо до мен", заяви вратарят. Съотборникът му Аймен Белаид също имаше неприятни моменти, но в Париж. "Живея на 5 минути от "Батаклан", не спахме цяла нощ. Страшно е да видиш Париж празен. Все едно още съм там. Тези хора не са араби, нито мюсюлмани. Те са луди", скочи защитникът.

Мигел Бедоя пък обяви, че мисли дали ще остане на "Герена" до лятото, след като договорът му изтича чак на 30 юни. "Пожелавам си един ден отново да играя с Аниете и предпочитам това да е тук", заяви той, след като получи наградата за играч номер 1 на 16-и кръг.

Изгонен от Наджи се пробва на "Герена"

Санти Нгом не успя да впечатли с качествата си последния в "Пирин", но реши да се хвърли в дълбокото. Французинът се появи днес на стадион "Георги Аспарухов" и дори се включи в тренировката на "Левски". Юношата на ПСЖ ще остане в София най-късно до петък, след което Стойчо Стоев ще си каже тежката дума. Според запознати Нгом едва ли има шанс да договор с лидерите в "А" група и ще продължи обиколките из България.

Благоевград настръхна за мача с лидерите

Строг пропускателен режим въвеждат на стадион "Христо Ботев" в Благоевград заради двубоя между "Пирин" и "Левски". Властите очакват трибуните да се пръскат по шефовете и искат да предотвратят гратис или вкарване на забранени предмети. Ръководството на ОФК "Пирин" предупреди феновете на "сините"", които не са с организиран транспорт, да не влизат през главния вход на спортното съоръжение, а да минат по обходния маршрут по улица "Дъбравска", за да се присъединят към останалата част от агитката. Двубоят е тази неделя от 16,30 часа. Полицията също засилва контрола и присъствието си в района преди, по време и след мача, за да предотврати евентуални сблъсъци и да не допусне ескалиране на напрежението. Полицейски постове ще има не само край стадиона, но и на всички невралгични места в града.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе