Извънредни новини

Истерия в Разград за "Лудогорец" - "Левски"

Истерия в Разград за

Ние ще грабнем титлата, отсече Венци Христов

Рекорден интерес бележи днешното дерби между "Лудогорец" и "Левски", което ще се играе от 15,30 ч в Разград. Шефовете на шампионите се похвалиха, че до вчера са продадени 8500 билета. Само 300 пропуска са останали, като при всички положения те ще бъдат разграбени преди началото на решителния двубой.

Нападателят на "сините" Венци Христов изрази увереност в победата и даже се готви да триумфира с титлата в "А" група. "Очаквам да е тежко. Това е мач като мач, който реално носи шест точки при победа. Смятам, че краен победител в първенството ще сме ние. Ще бъде трудно, но сладко", отсече надъхано голаджията пред "Диема Спорт". Той коментира и изказване, което направи преди две години. В него Венци казва, че ЦСКА е най-големият клуб в България.

"Въпросът бе кой избирам между ЦСКА и "Лудогорец". Няма как да предпочета "орлите" пред такъв гранд. В нашата страна има две футболни институции - "Левски" и ЦСКА. До момента най-големият тим, за който съм играл, са именно "сините". Това показва, че кариерата ми върви добре", завърши юношата на "Локо" (Сф). Националът бе наставляван именно от настоящия треньор на "Левски" Стойчо Стоев, когато се подвизаваше при "железничарите". Опитният специалист от своя страна ще може да разчита на всичките нови попълнения, които привлече през зимната пауза.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе