Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Играчи опикаха конен фестивал (СНИМКИ)

Играчи опикаха конен фестивал (СНИМКИ)

Мадами разголиха гръд пред погледа на внучката на кралица Елизабет

Мятане на урина и голи гърди белязаха първия ден на конния фестивал в Челтнъм. Група безсрамни футболисти сложиха Валери Божинов и Благо Георгиев в малкия си джоб по простотия. Самир Карутърс от "МК Донс" и Джеймс Колинс от "Нортхямптън" бяха спипани как се облекчават с усмивка на уста. На един от балконите те безсрамно се изпикаха в чаша, а след това изливат течността пред погледа на втрещената публика и ухилените лица на съотборниците си. Групата футболисти се бяха настанили удобно на ВИП балкон, но за жалост поговорката, че парите не мога да купят класа, се потвърди за пореден път.

Безсрамната постъпка на ритнитопковците не остана безнаказана и цялата хайка бе изритана от фестивала. Шефовете на "МК Донс" признаха, че са започнали разследване спрямо Карутърс. За нещастие грозните постъпки на футболистите не бяха единственото нещо, което опетни елитното събитие. Дамите също не останаха назад и намериха начин как да привлекат медииното внимание към себе си. Риалити звездата Джесика Хейс и моделът Кати Салмън бяха щракнати да си показват гърдите пред обективите. Фестивалът в Челтнъм продължава четири дни, в които най-елитните жокеи и коне на Острова мерят сили. Състезанията по време на събитието са с изключителен престиж и винаги се радват на изключителен интерес и многохилядна публика.

Сред ВИП гостите бе и внучката на кралица Елизабет Зара Тиндъл, както и бившият футболист и капитан на "Ливърпул" Джейми Реднап. Голямата публичност и медийно внимание е причина подобен тип надпревари да са любими на позабравени футболисти и риалити звезди, които се надяват отново да попаднат пред обективите.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе