Извънредни новини

Рой Ходжсън разтърси Англия с виц

Рой Ходжсън разтърси Англия с виц

Рой Ходжсън се превърна в "обществен враг" номер 1 в Англия заради виц. Вместо с тактически указания селекционерът решил да накара Смолинг да подава по-често на Таузенд с анекдот. Шегичката обаче се оказа автогол. Рой бе набеден за расист. Таузенд уж се възмутил от "маймунската" тематика на вица. "Искам да се извиня, никога не съм искал да засегна някой. Казах го на Андрос, с който имахме среща в сряда", застана пред всички Ходжсън. Самият Таузенд, чийто баща е в организацията за защита правата на тъмнокожите, скочи в защита на Рой. "Не си правете пиар на гърба на Ходжсън. Той не е направил нищо лошо", обяви футболистът. Същото сториха Уейн Рууни и Стен Колимор.
Подобна издънка обаче може да помогне на Англия. Новият идол на "Ман Юн" Адан Янузай няма да рита за Белгия. Отказа го Марк Вилмоц. "Няма да се пазаря с това момче", обяви селекционерът. "Това е срам! Никога не съм имал такива намерения", ядоса се младокът.

"Расисткият виц"

НАСА решили най-после да пратят човек в Космоса, след като досега изстрелвали само маймуни. В ракетата се качили човек и маймуна. След малко по интеркома се чуло: "Маймуно, запали двигателите". Малко по-късно: "Маймуно, провери горивото". Минава известно време: "Маймуно, провери жизнените показатели на човека". Астронавтът не издържал и казал по радиото: "А аз няма ли да правя нещо!". НАСА отвърнали: "След 15 минути нахрани маймуната".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе