Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Гришо: Още търся правилния треньор

Гришо: Още търся правилния треньор

Търся правилния треньор и се надявам, че следващия път ще е по-добре, това заяви Григор Димитров при първото си интервю след напускането на академията "Good to Great".

"Решението ми бе продиктувано от това, че усещах нуждата от промяна и че нещо не е както трябва. Когато имаш някаква концепция за това как искаш да се развиваш и нещата не съвпадат, тогава е трудно да работиш с някой и да се представяш добре на корта. В кариерата си съм сменил доста треньори, няма да крия това. Очевидно е", обясни пред официалния сайт на АТР хасковлията.

Най-добрият ни тенисист споделя, че след раздялата няма лоши чувства и е запазил добрите отношения с всички в академията.

"Приемам го като една нова глава в живота ми. Не е лесно, но е нещо ново и свежо, което очаквам с нетърпение", добавя още първата ни ракета, без да уточнява кой ще е новият специалист, който ще се занимава с него, и кога това ще стане факт.

Въпреки неудачните си изяви в последните мачове Димитров смята, че изпраща един от най-добрите си сезони и е щастлив от резултатите си.

"Все още преследвам първата си титла и засега тя остава само една несбъдната мечта. Едно от нещата, които съм си поставил за цел, е по-добро представяне на турнирите от шлема. Никога не съм достигал втората седмица", каза още Григор.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе