Извънредни новини

Зеедорф горд от своя Милан въпреки загубата

Зеедорф горд от своя Милан въпреки загубата

Милано. Наставникът на Милан Кларънс Зеедорф заяви, че е горд с представянето на тима въпреки загубата от Атлетико Мадрид. "Росонерите" загубиха домакинството си с 0:1 в първи осминафинален мач срещу испанците.

"Мисля, че всички видяха как играха момчетата. Гордея се с тяхното представяне. В последните 20 минути загубихме своето темпо, а Атлетико се доближаваше близо до вратата ни, без да създава чисти голови положения. Нямахме никакъв късмет с гола, който допуснахме. Но през първото полувреме видях много добра игра от наша страна", каза Зеедорф.

От друга страна, старши треньорът на Атлетико Диего Симеоне призна, че "росонерите" са играли по-добре преди почивката, но добави, че всяка една грешка може да те елиминира.

"Знаехме, че ще се изправим срещу един надъхан Милан. Особено през първата част. Започнахме мача добре, но след това почнахме да губим топката прекалено бързо. Нямаше достатъчно скорост в играта ни. След почивката се поправихме. Всеки знае, че в тези елиминационни кръгове една грешка може да е фатална", каза Симеоне.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе