Извънредни новини

Гора от пушки за Англия край Париж

Гора от пушки за Англия край Париж

Английската футболна федерация обяви, че ще удвои и утрои мерките за сигурност, които са планирани досега по време на престоя на националите във Франция за Евро 2016. Британците са категорични, че няма да се местят от имението Оберж дьо Жу дьо Поме край Шантили. Замъкът, намиращ се на 32 километра северно от Париж, ще бъде заобиколен с гора от пушки. Играчите обаче няма да усетят това и ще се радват на невиждан лукс вътре.

Междувременно английската футболна асоциация обяви, че няма да затяга кой знае колко мерките за сигурност около предстоящата контрола с Германия в Берлин. Двубоят е насрочен за събота, но от ФА уверяват отбора и феновете, че всичко е под контрол. Също така държат постоянна връзка с немските власти.

Сигурността на "Уембли" за двубоя с Холандия на 29 март също е гарантирана. Всички запалянковци, които ще пътуват до Германия, ще получат списък с инструкции. "Мерките за сигурност са както обикновено - строги. Няма смисъл да вдигаме излишна тревога у хората. Вероятно ще им се раздаде инструктаж за действие при евентуални атентати", съобщи говорител на ФА.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе