Извънредни новини

Големият джакпот отива в "Спортинг"

Големият джакпот отива в

Не искат Пайе на "Бернабеу" заради балтията

Португалският гранд "Спортинг" осигури бюджета си за поне два сезона напред, смятат в родината на Кристиано Роналдо. "Лъвовете" ще напълнят касата с продажбата на трима играчи. "Евертън" са готови да броят 24 млн. евро на Уилем Карвальо. Новият мениджър на "карамелите" Роналд Куман първоначално се бе прицелил към Витцел и Калиду Колибали, но е сметнал след финала в неделя, че снажният португалец ще му свърши доста по-добра работа. Още двама играчи ще напуснат "Жозе Алвеладе", но в друга посока - Париж.

Унай Емери поиска шефовете да му купят Руи Патрисио, който бе избран за вратар номер 1 на европейското и Жоао Мариньо. За последният си правят още устата "Интер" и "Челси". Според медиите само за няколко часа цената му е скочила до 40 млн. евро. Героят от финала Едер пък ще има шанс да къса мрежи в Италия като римски "вълк".

"Уест Хям" оцени на 58 млн. евро Димитри Пайе. Един от основните кандидати за халфа обаче е на крачка да се откаже. Причината за това са феновете на тима. Агитката на "Реал" обяви, че не иска да го вижда с бял екип заради балтията, с която извади Роналдо в 25-ата минута на финала. Иначе той бе в списъка на сънародника си Зинедин Зидан за обновяване на "Белия балет".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе