Извънредни новини

Глобиха Хамес за гонка с полицията

Глобиха Хамес за гонка с полицията

В гонка достойна за култовата филмова поредица "Бързи и яростни" се забърка звездата на "Реал" М Хамес Родригес, съобщи вестник ABC. Колумбиецът бил спипан от властите да шофира с над 200 км./ч. по път към клубната база "Валдебебас". Драмата се разиграла на 1 януари. Органите на реда дебнели от засада с надеждата да спипат някой почерпен любител на високите скорости. Колата на полицаите нямала характерните маркировки, а единствено буркана издавал нейното предназначение. Именно с това се пробвал да се оправдае техничният халф.

Родригес заявил, че си помислил, че става жертва на отвличане и затова натиснал газта още по-силно. Защитата на звездата обаче не издържа и Хамес бе намерен за виновен по обвиненията в неподчинение и съпротива срещу властите. Глобата в такъв случай е между 601 и 10 400 евро. Колумбиецът бе ударен именно с най-тежкото наказание. Междувременно списъкът за нов треньор на Родригес и компания не спира да расте. Легендарният нападател на "Белия балет" Мичел, който сега води "Марсилия", изяви желание да седне на стола на Зинедин Зидан. "Имам уменията да водя "Реал". Играчи от моето поколение като Уго Санчес и Шустер са треньори. Вторият даже се пробва на "Бернабеу", така че кой знае...", отсече Мичел, който бе част от Петорката на ястреба Бутрагеньо, в интервю за радио "Онда Сера".

Кристиано Роналдо стори немислимото и се извини. Голаджията на "меренгес" заявил пред съотборниците си, че съжалява за нападките по техен адрес след поражението с 0:1 от "Атлетико". Ядосан от загубата той се изцепи: "Ако всички бяха на моето ниво, щяхме да сме първи". По време на първата тренировка след фиаското, Кристиано намерил смелост да превъзмогне егото си и поискал прошка. Според медиите в Испания всичко минало гладко, а съотборниците му не изпитвали никакви лоши чувства и инцидента е забравен. Издънката в градското дерби остави "Реал" на цели 12 точки зад лидера "Барселона" и направи титлата мираж.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе