Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Гергов запрати нов юмрук по Нинова

Гергов запрати нов юмрук по Нинова

Днешните дебати в Народното събрание показаха, че можем ясно да кажем кой е с Бойко и кой е срещу него. „Какво се случи днес? Това което предупредих! Днес стана ясно на целия български народ и на всички другари, че Бойко Борисов се е справил с пандемията и мерките свързани с извънредното положение". Това заяви пред БЛИЦ Георги Гергов.

Лидерът на пловдивската организация на БСП бе категоричен: "Предупредих, че няма нужда от фойерверки. Днес ми се обадиха много хора и ми казаха: "Жоро, днес разбрахме кой е зад Борисов и кой зад БСП".

Отговорът беше даден днес в парламента за това кой е Гергов, какво прави той, партиен ли е или не. Ние сме в спирала и благодарение на другарката Нинова вървим не нагоре, а надолу. Локомотивът е толкова силен, че не може да се спре. Само Нинова не може да си даде сметка какво прави с нас и накъде ни е повела".

Според Гергов партията трябва да вземе важни решения.

"БСП трябва да си отговори на въпроса - Кой е с Борисов? Гергов или Корнелия? След днешния фарс в Народното събрание нека всеки един наш другар да си отговори на този въпрос! Ние го видяхме унижението на нашата партия в парламента и подигравките.

БСП не заслужава това. Не го заслужават и нашите партийни членове, които разчитат на нас. Трябва веднъж завинаги да решим този въпрос", посочи Гергов пред БЛИЦ.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе