Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ГЕРБ: БСП заплашва националната сигурност

ГЕРБ: БСП заплашва националната сигурност

БСП не е алтернатива за управлението на страната, но се стреми към него чрез скандали, манипулации и опити за ерозиране на българските институции. С противопоставянето, което БСП генерира, се създават заплахи за националната ни сигурност.

Така председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов коментира спекулациите от страна на опозицията по повод предстоящото приемане на доклада за националната сигурност.

"Докладът е над 100 страници, но явно от БСП са чели само до 11-ата и правят неверни интерпретации относно Русия", заяви Цветанов по време на семинар на Старейшини ГЕРБ, който се провежда във Варна.

"Усилията на правителството във всички секторни политики намират отражение в системата на сигурността, както и за стабилността в държавата", категоричен бе Цветанов. Той запозна присъстващите с предприетите мерки за подобряване благосъстоянието на гражданите, като акцентира върху осигуреното допълнително финансиране в сферата на образованието. "206 000 деца не фигурират в информационната система на образователното министерство. Голяма част от тях са напуснали страната заедно с родителите си, но останалите, които са тук и не ходят на училище, трябва да се върнат в класната стая. 11 600 служители работят за това и до момента 9000 деца са върнати в образователната система, която е основополагащ фактор за всяка икономика в света", отчете зам.-председателят на ГЕРБ.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе