Извънредни новини

В Гърция: Бербатов е голямото разочарование на ПАОК

В Гърция: Бербатов е голямото разочарование на ПАОК

"Орлите" не могат да избият заплатата му с трансфер

Димитър Бербатов изтърпя поредната сериозна критика в кариерата си. Нападателят беше определен за "най-голямото разочарование" в лятната селекция на ПАОК в анализ на авторитетното издание "Имерисия" за досегашния сезон в Суперлигата.

"Бербатов вече повече от половината сезон играе в ПАОК, а когато дойде, мнозина се чудеха дали вече не е твърде стар за елитен футбол, се твърди в анализа. - След като първенството започва да се приближава към края си, най-накрая положението се очерта: българинът беше най-известното име в селекцията на "черно-белите", но също така се оказва и най-разочароващият им летен трансфер."

Бербатов, който досега има само 5 гола в 22 мача и отдавна не е реален голмайстор, преди да получи контузия, влезе в пореден период на раздразнителност, който му донесе и червен картон в един от мачовете. Цената му според Трансфермаркт вече е стабилно едва 1 млн. евро, без тенденция да се повиши до лятото, а ако Митко наистина има намерение да продължи кариерата си, единствените варианти пред него все повече се очертават "екзотичните" шампионати на Изток.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе