Извънредни новини

Французин на проби в "Левски"

Французин на проби в

Французинът Санти Нгом пристигна на проби в "Левски", информира официалната страница на "сините".

Юношата на ПСЖ се включи в сутрешното занимание на тима и ще тренира на "Герена" до кая на седмицата, след което треньорският щаб ще преценява дали да остане.

22-годишният Нгом е централен нападател от школата на ПСЖ, като играл за втория отбор на френския шампион.

В същото време, испанският футболист на "Левски" Мигел Бедоя бе избран за Играч на 15-я кръг в традиционната анкета на Пресклуб България.

"Благодаря на всички за тази награда. Благодаря на съотборниците ми за подкрепата. Днес съм тук благодарение на тях и играта ни като отбор", заяви Бедоя.

За разликата между "Левски" от миналата година и този сега полузащитникът коментира: "Винаги говорехме хипотетично до момента, какво би било станало, какво ще се случи ако има два успеха в следващите две срещи. Важно е днес и сега какво ще се случва. Сезонът е дълъг и е важен финалът. Това е, което знаем и в което сме уверени. Това, че се намираме в челните позиции не бива да изненада никого. С оглед историята и играчите, с които е разполагал отборът, не е странно, че сме тук. Ние сме изградили боеспособен състав. Това, че сме на първото място сме го изградили с борба", добави испанецът.

"Знаем, че всеки мач е труден. "Пирин" отне точки освен на нас, и на "Лудогорец". Отиваме с ясното съзнание, че ще имаме труден мач в Благоевград", допълни Бедоя във връзка с предстоящия шампионатен мач.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе