Извънредни новини

Франция се прехласна по княз Бербатов

Франция се прехласна по княз Бербатов

"Признавам, много съм изненадан от Димитър Бербатов", обяви бившият френски национал Кристоф Дюгари. Световният и европейски шампион с "петлите" посвети цял коментар на Митко след двата гола на българина при успеха 3/1 над "Аячо".

"Бербатов записа ходейки два гола и асистенция. Дори и в най-добрите си времена той никога не е бил Карл Люис. Но той компенсира своята мудност и липсата на хъс с невероятна техника и спокойствие през цялото време. Очевидно е, че "Аячо" бяха прекалено лесни за него", написа Дюгари, който в момента е коментатор в "Канал+".

"Какво трябва да направи Бербатов, за да остане?", попита вестник "Фигаро". "Той все още няма нов договор, въпреки че е водещ голмайстор три месеца, откакто дойде в "Монако".

Останалите медии също се прехласнаха по Бербатов, който отложи с още една седмица празненствата на ПСЖ за титлата. "Рецитал на Бербатов", написа "Либерте". "Български княз поведе "Монако" в Корсика", отсече "Прогрес".

Сътборниците му също се скъсаха да го хвалят. "Лесно се играе в такъв футболист", обяви Валери Жермен. "Той е от класата на Фалкао", добави вратарят Субашич. Треньорът Клаудио Раниери не остана по назад. "Бербатов е голям шампион. Той ни дава опит, качество и визия за играта ни със своето спокойствие. Знае какво да направи във всеки мач", радваше се италианецът, който е заложен на дръвника.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе