Извънредни новини

Фенове обявиха война на Бербо

Фенове обявиха война на Бербо

Феновете на "Арсенал" се вдигнаха на нож срещу Димитър Бербатов. В края мача "Арсенал" - "Фулъм" (2:0) в събота, българинът фаулира грубо Окслейд Чембърлейн и след това не му подаде ръка. Постъпката му вбеси по-голямата част от привържениците на "артилеристите", които заляха "Туитър" с негативни коментари. Не отдавна именно тези фенове се радваха на слуховете, че Димитър е близо до трансфер в тима на Арсен Венгер.

"Бербатов не игра лошо... но след като отказа да стисне ръката на Окс да изчезва! Не ни е нужен", пише "rishi redkar". "Pz" пък казва "Ако се наложи на Бербатов да тича 9 мин без да спре, то със сигурност той ще припадне". "Да тичаш като луд и да риташ нашите футболисти, няма да ти осигури трансфер при нас, Берба", съветва го "Shambhavi Bhat". Джонатан Пени пък похвали представянето на "Фулъм". "Те си подават топката добре. Но само това. Сидуел е най-добрият им играч. Бербатов е прекалено бавен", пише той. Дори някои фенове на "Фулъм" изразиха недоволството си от българина. "Всеки път, когато можем да направим контра, Берба забавя нещата. Не може така", пише "KeithG". "Isaac Kitone" пък иска изцяло ново нападение на "котиджърс". "Продавайте Бербатов и Бент. Трябва ни някой, който знае как се вкарва", добавя той.

Английският "Метро" направи анкета дали Димитър Бербатов трябва да се присъедини към "Арсенал". 73,87% от гласувалите смятат, че това ще е грешен ход за Арсен Венгер.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе