Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ВОЛЯ: Грижата за народа се доказва с работа в парламента, а не с проваляне на кворума

ВОЛЯ: Грижата за народа се доказва с работа в парламента, а не с проваляне на кворума

Грижата за народа се доказва с работа в парламента, а не с проваляне на кворума. Това се посочва в позиция на Парламентарната група на "Воля" по повод проваленото пленарно заседание днес, съобщиха от пресцентъра.

Депутатите от "Воля" сме в парламента, за да работим, посочват от групата. "Цялото общество очаква този парламент да е ефективен. Според нас от "Воля" грижата за гражданите трябва да я доказваме като работим всеки ден пълноценно в пленарната зала, а не като правим циркове с процедурни хватки и проваляме работата на Народното събрание", се посочва в позицията.

Как да обясним на майките на децата с увреждания, които една година стоят пред парламента, че на ДПС и на БСП нещо им е хрумнало и провалят парламентарния ден, питат от групата. Как да обясним на лекарите и на пациентите, които искат спешна реформа в здравеопазването, как да обясним на пенсионерите, които така и не видяха обещаната минимална пенсия от 300 лв., какво да кажем на малкия и среден бизнес, който също се надява на адекватни управленски решения, защото се задъхва от административни пречки, питат още от "Воля".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе