Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Депутат и активист на джендърите в лют скандал

Депутат и активист на джендърите в лют скандал

Депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов и активистът на ЛГБТ обществото Виктор Лилов се хванаха за гушите заради еднополовите бракове. Скандалът се разрази с ефира на "Неделята на NOVA".

Лилов на няколко пъти изтъкна колко важно е България да промени законодателството си и да приеме еднополовите бракове, тъй като забраната им нарушавала редица човешки права.  "Българските избиратели не искат тая ненормалщина”, скочи остро Ангелов.

"Вие нямате право да се месите в личния ми живот. Аз говоря от името на всички. Има български граждани, които са сключили брак в чужбина, защото тук е забранено. В Люксембург ще се гледа дело по този идентичен казус. Предлагам да изчакаме.", не отстъпващи Лилов. "Няма да променим законодателството", категорично го отряза Ангелов.

Това ядоса Лилов и той обяви: "Ние сме против Конституцията. Вашата партия няма да мине 4%". "Много като вас ни погребаха. Неговата партия са го изключили, не само като председател, но и като член", разкри Ангелов.

И обобщи: "Те искат още от детската градина да учат децата на еднополови бракове. Най-гнусното, което правят е да насаждат това сред децата. Всеки, когато стане пълнолетен, може да бъде какъвто иска. Промивате мозъците на децата. Вие явно сте Бог, за да знаете хората как се раждат.".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе