Извънредни новини

Данчев: Бербо може и да се махне зимата

Данчев: Бербо може и да се махне зимата

Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев потвърди, че има шанс българинът да напусне "Фулъм". "Да, така е. В момента е играч на този отбор. Нека дойде зимният трансферен прозорец и тогава ще говорим, ако има нещо. Засега този период е далеч", каза пред "Спортлайн" Данчев.

"Не мога да кажа дали Бербатов се чувства щастлив на "Крейвън Котидж" или не. По този повод нищо не сме говорили", добави Данчев. По-рано в английската преса се появиха информации, че българинът вече не е щастлив и иска да напусне. "В момента няма никакви оферти нито от Италия, нито от Русия. Не знам кой отбор от тези две държави би могъл да привлече Митко. Знаете, че Бербатов се ползва с добро име във футбола", добави още Данчев.

С минута мълчание започна седмицата, която трябва да даде отговор ще остане ли Мартин Йол начело на "Фулъм". Вчера целият отбор на "котиджърс" се събра на клубния стадион и точно в 11,00 ч английско време застана мирно и отдаде почит на жертвите в двете световни войни. 11 ноември е Remembrance Day.

"Дейли Мейл" разкри за нов скандал във "Фулъм". Мартин Йол се е изпокарал с всички треньори от ДЮШ на "котиджърс". Холандецът отказвал да взима с първия отбор момчетата от школата. "Отборът има нужда от мен. Мога да го спася", каза за пореден път Йол.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе