Извънредни новини

"Бултраси" нападнаха вратаря Андонов

Ларнака. "Бултраси" нападнаха вратаря на тима Росен Андонов заради гафа му на контролата срещу "Уфа" (2:2). Из форумите феновете обвиняват младия страж не само за грешката му в мача. Доста от тях го упрекват, че пие и пуши, а и няма желание за развитие. Мъри Стоилов също критикува жестоко Андонов и призна, че е пълно разочарование в личен аспект и в професионален план.

Междувременно стана ясно в "Ботев" са пропищели от условията на лагера в Ларнака. Вече дори е взето решение вторият лагер на "канарите" да не е отново там, както бе планувано. Все пак "жълто-черните" пак ще се готвят в Кипър, но този път в Агиа Напа. "Ботев" се прибра вчера в България.

Мъри чака Хамза за подпис

Треньорът на "Ботев" Мъри Стоилов разкри, че до дни очаква нападателят Юнес Хамза да се обвърже с "канарите". При прибирането си от Кипър специалистът заяви още, че е доволен от лагера. "Лучин и Куртеан бързо се вписаха в отбора, 15 дни са достатъчни, те за мен вече не са нови играчи, при тях адаптацията е твърде лесна. Вече се надявам другите 2-3 нови да видим как се аклиматизират. В двете контроли играхме на ниво само през първите полувремена", коментира Стоилов. Треньорът разкри, че Бенга, Доре и Везалов има да догонват останалите във физическо отношение, но са отлични играчи.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе