Извънредни новини

Буфон: Оставихме душите си на терена

Буфон: Оставихме душите си на терена

Емоционалният Джанлуиджи Буфон не можа да скрие сълзите си след загубата от Германия след изпълнение на дузпи в 1/4-финал на Евро 2016.

Снощи след драматичен мач Германия се класира на полуфинал. Бундестимът надви Скуадрата със 7:6 след изпълнения на дузпи.

"Оставихме душите си на терена. Бяхме толкова близо до победата. Направо е лудост да си помислиш, че Германия пропусна три дузпи и въпреки това ние не успяхме да ги победим", каза след мача видимо разочарованият 38-годишен капитан на "Скуадра Адзура", цитиран от bTV.

Легендарният страж е едновременно доволен от представянето на тима си, но и огорчен от развоя на форума, като направи сравнение с мачовете, които италианците изиграха на Мондиал 2014 в Бразилия.

"Не мога да кажа, че сме били по-слаби от Германия, а напротив. Тази загуба ни шокира, но трябва да гледаме напред, защото предстоят нови предизвикателства и отговорности. Проблемът е, че преди две години си тръгнахме с много поводи да съжаляваме, защото знаехме, че направихме много грешки и не показахме най-доброто от себе си. Тази вечер се раздадохме докрай, но отново не бе достатъчно. Затова сме толкова разочаровани", каза Буфон.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе