Извънредни новини

Божинов обеща трофей за юбилея

Божинов обеща трофей за юбилея

Надявам се да помогна на "Левски" да спечели трофей за юбилея, обяви нападателят Валери Божинов. Феновете на "сините" го прегръщаха от София до Кипър. "Не съжалявам, че съм тук. Това е голям отбор с велика публика. Именно феновете са тези, които ме спечелиха. Публиката ме кара да настръхвам всеки път, когато съм на стадиона. Не е важно с какво съм тренирал преди време, а какво нося в момента", каза още Божинов и показа емблемата на анцуга си. Преди време Валери тренираше в ЦСКА. Той вярва, че ще успее отново да спечели и доверието на Любо Пенев. Валери няма да вземе участие обаче в първата контрола на Острова на Афродита. "Сините" излизат днес в 15,00 часа срещу руския "Мордовия".

Цветан Генков пък остава да се бори с него и Димитър Макриев за титулярно място. Нападателят замина заедно с останалите в Кипър, където ще премине втората част от подготовката. Той бе спряган за трансфер в Турция, но нещата са се провалили. "Доволен съм от селекцията. За мен не е проблем да имаме трима централни нападатели. Божинов ще играе в атака. Не смятам, че ще е полезен в други позиции", обяви треньорът Антони Здравков.

Липсваше обаче Аймен Белаид. Защитникът получи правото да закъснее три дни, за да уреди нещата около преместването си в София.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе