Извънредни новини

Ботев Пд не успя да бие последния

Ботев Пд не успя да бие последния

Гоце Делчев. Ботев Пловдив завърши 1:1 като гост на Пирин на Градския стадион в Гоце Делчев в мача от 15-ия кръг на А група. И двата отбора могат да съжаляват за равенството, тъй като пропуснаха по една дузпа.

След равенството, селекцията на Станимир Стоилов допусна нова издънка, след като през уикенда загуби от "Левски", а преди това от Локомотив София.

В таблицата "канарчетата" останаха на 5-о място с актив от 25 точки. Пирин Гоце Делчев е последен с 6 точки.

Домакините започнаха отлично двубоя с хубав гол още в 12-ата минута. Васил Панайотов с удар извън наказателното поле вкара за 1:0.

Валери Домовчийски пък в 36-ата минута изпусна дузпа, която бе свирена минута по-рано за игра с ръка на Атанас Фиданин в наказателното поле на Пирин.

Все пак в самия край на полувреме гостите успяха да изравнят. Във втората минута на продължението Ромарио се възползва от грешка в отбраната на домакините и вкара за 1:1.

Пирин ГД имаше възможност да стигне до сензационни три точки в 87-ата минута, но капитанът Лазаров изпусна от бялата точка. Малко преди това Джинич игра с ръка в наказателното поле на Ботев.

След края на срещата Станимир Стоилов бе запитан и дали не се притеснява за поста си, след поредния неуспешен мач. „По принцип не желая аз да получавам шанс, аз дойдох да направя отбор, школа, отбор, който да играе. Аз не се притеснявам за поста си, собственикът ще реши това", сподели Станимир Стоилов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе