Извънредни новини

Блан: Чака ни тежък мач в Лондон

Блан: Чака ни тежък мач в Лондон

Париж. Наставникът на ПСЖ Лоран Блан остана доволен след успеха с 3:1 над Челси в първия четвъртфинален сблъсък в Шампионската лига между двата тима в Париж. Той все пак добави, че реваншът след седмица на "Стамфорд Бридж" няма да е лек.

"Винаги можеш да се представиш по-добре. Но момчетата се раздадоха. В началото на мача бяхме по-предпазливи, защото се страхувахме от контрите на Челси. Това е много силен тим. Но ние ги накарахме да тичат и така успяхме да вкараме и последния гол", заяви Блан.

"Мисля, че се справихме по-добре след почивката. Спечелихме много топки, а голът на Хавиер Пасторе бе страхотен. Търсихме този трети гол и го постигнахме", продължи той.

"Златан почувства лека мускулна болка. Още не знам дали става дума за разтежение или за болка в прасеца. Със сигурност ще получи почивка", обясни още Блан.

"Какъвто и да резултатът сега, чака ни тежък мач в Лондон. вкарахме три гола, но видяхме, че можем и да получаваме. Има напрежение, трябва да сме готови за този тест", завърши наставникът на ПСЖ.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе