Извънредни новини

Берое смачка Любимец

Берое смачка Любимец

Стара Загора. Берое разгроми с 5:0 безпомощния отбор на Любимец на своя стадион под Аязмото и показа, че мястото му е в първата седмица. Точно издънки срещу по-слабите отбори обаче оставиха старозагорския тим сред тези, които ще се борят за оцеляване, макар че разликата между беройци и четвъртия изпадащ е цели 16 т.

С хетрик се отличи капитанът на Берое Георги Андонов, по един гол отбелязаха Елио Мартинс и Атанас Зехиров.

„Не омаловажавайте мачовете във втората седмица, ако бяхме сред първите 7 щяхме да бъдем по-спокойни, защото не можем да изпаднем, а сега ще бъдем под напрежение", заяви селекционерът на старозагорци Петър Хубчев. Той увери, че за неговият отбор, в който има много нови футболисти втората фаза щяла да бъде добре дошла за обиграване. Ръководството обаче нямало да позволи да падне мотивацията на отбора, независимо от това дали има за какво да се борят или не.

Дай, боже повече такива „безсмислени" и „разцъкващи" мачове" като този с Любимец, похвали своите момчета Хубчев за старанието и духа.

„Неприятно е, но това са ни възможностите. Когато нашият екип пое отбора на Любимец по различни причини бяха останали само 3 момчета", опита са да обясни тежката загуба пом.-треньорът на „Любимец" Анатоли Тонов. Той призна, че оставането им в майсторската група ще бъде много трудно, но с новите играчи щели да сформират приличен тим за „Б" група.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе