Извънредни новини

Бербо купува акции на ЦСКА

Бербо купува акции на ЦСКА

Димитър Бербатов проявява интерес да купи акции на ЦСКА. Това съобщи агентът му Емил Данчев пред "Топспорт". Както е известно, от 19 март "червените" пускат 3 милиона ценни книжа на стойност 3 лева всяка. Минималният пакет е 30 лева. "Не мога да кажа какъв брой акции притежавам, това е конфиденциална информация. Моите книжа на ЦСКА са джиросани на дъщеря ми", уточни Емил Данчев.

"Не коментирам фантазиите, които чета, че зад покупката на дяла акции стои Димитър Бербатов. Те са закупени от мен и джиросани на дъщеря ми. Да, с Митко сме говорили на тази тема. Той също е заинтересован от акциите на ЦСКА. За в бъдеще може да стане акционер, но трябва и физическо време", каза Данчев, цитиран веднага и от официалния сайт на "червените". "След пресконференцията на Александър Томов вчера нормалните и мислещите хора могат да бъдат спокойни, ако са решили да си закупят акции. Нещата бяха обяснени добре. Съмненията отпаднаха. Няма игри, няма схеми. Тези, които твърдят обратното, поне да си направят труда да се запознаят с Търговския закон. Аз рядко рискувам. Как мислите, дали ще си закупя акции, ако у мен има дори малка нотка съмнение? Няма начин! Проучил съм детайлно нещата чрез юристи. Всичко е чисто и работещо. Имам доверие на Томов", допълни футболният мениджър, който купи акции още при предварителната продажба в ЦСКА.

Джакпот за банките от "червените" фенове


Голям джакпот ще падне и за банките покрай продажбата на акции от ЦСКА, изчислиха "червените" привърженици. Почти всички клонове имат право да бъдат и посредници. При продажбата на акции банките взимат от купувачите процент от сумата, но не по-малко от 15 лева. По-светнати във финансовия свят ултраси търсят опции да намалят комисиона чрез познати посредници. Съветите към масовия потребител обаче са категорични: не рискувайте извън банката.

Прогнозите са, че стойността на акциите на ЦСКА няма да мръднат през първите дни, освен ако не се стигне до някакъв нечуван наплив. При липса на сериозен интерес обаче цените няма да тръгнат веднага надолу. Причината е, че повечето купувачи действат от чисто фенски подбуди. Т.е. няма да продават дори при очертаваща се загуба на пари.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе