Извънредни новини

Бербатов е звяр, хвали го легенда

Бербатов е звяр, хвали го легенда

Лондон. Само ако можеше да се отпусне малко, Димитър Бербатов щеше да е истински звяр на терена, написа легендата на британския футбол Гари Линекер след победата на "Фулъм" с 2:0 над "Астън Вила". Бившият нападател на "трите лъва" не бе единственият, който засипа Бербо с похвали. Мениджърът Рене Мюленстийн заяви, че Димитър е изнесъл мача.

"Бербатов бе играчът, който направи разликата. Той показа на какво е способен не само срещу "Вила", но и в сряда срещу "Тотнъм". Аз имах личен разговор с него. Казахме си доста неща и тогава той ми показа, че е напълно съсредоточен върху изявите си при нас", коментира Мюленстийн. Съотборникът му Скот Паркър също го поздрави за играта. "Бербатов бе изключителен", каза Паркър. Доказателство и за по-доброто настроение на Бербатов е фактът, че българинът се спря да раздаде автографи на феновете преди мача на "Крейвън Котидж".

Популярният сайт 101greatgoals.com пък отличи две от страхотните отигравания на Бербо срещу бирмингамци. Първото е лежерното изпълнение на дузпа, а второто - прекрасно спиране на топката след далечно подаване по въздуха.

Трансферните спекулации около българина обаче не спират. Испанският в. "Спорт" твърди, че "Барселона" продължава да се интересува от Бербатов. Според изданието българинът е план "Б" за Херардо Мартино. Като номер 1 в списъка са Робин ван Перси и Серхио Агуеро. Агентът на нашето момче Емил Данчев беше лаконичен по повод информацията, че българинът е искан от "Арсенал". "Пишат, пишат. Нека се пише. Знаете поговорката, че е по-добре да си на хората в устата, отколкото в краката", каза Данчев пред "Спортал".

С победата се завърна и доброто настроение на Димитър Бербатов. В понеделник  той публикува в мрежата своя снимка с поредния си шедьовър. "Лети като пеперуда, жили като пчела..:))) Kой е това..Можете ли да познаете..:)))", пита Митко, вдъхновен от снимката, запечатала легендарния нокаут на Мохамед Али срещу Джо Фрейзър.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе