Извънредни новини

Бербатов побягна към другия край на Земята

Бербатов побягна към другия край на Земята

Нападателят с оферти от Южна Корея и Австралия

Агентът на Димитър Бербатов - Емил Данчев, очевидно се стреми да му намери нов отбор. По информация от източник, близък до мениджъра и публикувана в гръцкия "Спорт 24", два клуба са кандидати да го привлекат, само дето и в двата случая става дума за "предпенсионни оферти".

Според сведенията, мераклии за бившия български национал са екзотичните "Поханг Стийлърс" и "Мелбърн Виктори". Първият отбор завърши на трето място в миналогодишното първенство на Южна Корея, което се играе по системата пролет-есен. А вторият е пети от общо 10 отбора в бутиковото първенство на Австралия. И в двата случая това би бил последният отбор, в който Бербатов би играл зад граница, както и поредното му отстъпление, започнало още с раздялата с "Манчестър Юнайтед".

Пазарната му цена от 1 млн. евро в момента също е показателна - играчът върви към залез. Смята се, че личната цел на Бербатов е да играе футбол още поне две години, след което да окачи бутонките на пирона. Междувременно нападателят продължава лечението си след втората поредна контузия, която получи миналия месец.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе