Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Кметът на Белица търси християнин за свой заместник

Кметът на Белица търси християнин за свой заместник

Новият кмет на община Белица Радослав Ревански от ДПС ще назначи християнин за втори свой заместник. Все още обаче не е намерил подходящ кандидат, който да отговаря за европроектите. Управникът от три дни има вече един заместник. 42-годишният Сабит Гагъм ще отговаря за хуманитарните и социални дейности. Той е на работа в общината от 1999 година, преди това е бил учител.

„Той е експерт, ще ми бъде много полезен.Все още търся втори заместник, сигурно е само, че ще е християнин. Не бързам, няма да взема емоционално решение. Искам да открия и да заложа на човек, който е професионалист и ще върши отлично работата си. Вярвам, че скоро ще имам и втори заместник. В момента приоритет ми е завършването на обектите по европейските програми, за да няма никакви санкции за общината", заяви в сряда кметът Ревански. Градоначалникът отново благодари на хората в община Белица, че а повярвали в него и му гласували доверие. И гарантира, че чрез него всички жители на общината ще учатват в нейното управление.

„Знам как да променя към добро живота на хората в общината. Всичко, което съм обещал, ще изпълня, дори ще надградя поетите ангажименти", твърди 30-годишният кмет, който се е учил на политика от Ахмед Доган и Лютви Местан.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе