Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Нидал Алгафари: Хр. Иванов чака своя катарзис

Нидал Алгафари: Хр. Иванов чака своя катарзис

 

Кой иска оставката Румен Радев или президентът на България? Президентът Радев няма права да иска оставки. Гражданинът Радев има право да иска оставката на когото си поиска. Това е безумен гаф. Коментарът направи Нидал Алгафари в "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3.

 Когато президент казва, че прокуратурата е мафия, трябва да има доказателства, защото иначе е грозно и се излага пред света, смята още писателят и допълни, че ако се окажат невинни неговите съветници, тогава има право да търси сметка от прокуратурата. Радев ще остане в историята на дипломацията със своите гафове.

Алгафари оприличи протестиращите партийни формаци на слънчогледи в политиката, които са намерили слънцето в лицето на Радев. Според него целта е служебен кабинет, а след това безпринципна коалиция за следващите избори. Той каза, че не е съгласен, че се плаща на тези протести, но има елементарни игрички. В тази връзка Алгафари каза, че Христо Иванов е за цирка и допълни, че той има правото на катарзис, докато си намери нишата.

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе