Извънредни новини

Hyundai връчи двойни билети за Евро 2016

Hyundai връчи двойни билети за Евро 2016

Представител на автомобилната марка Hyundai връчи днес билетите за финала на ЕURO 2016. Петима клиенти, закупили автомобил Hyundai в периода от 1 до 15 юни и участвали в томболата, получиха уникалната възможност да съпреживеят на живо мечтата на хиляди футболни фенове.

Всеки от щастливците получи двоен билет, за да може да бъде съпроводен от свой близък, с когото да сподели емоцията.

Марин Събев oт София е част от отбора на печелившите благодарение на покупката на i30. Той е дългогодишен фен на марката и това е поредният автомобил Hyundai, който ще шофира. Г-н Събев подчерта изключително доброто качество на автомобилите и изрази възхищението си от екстрите в i30, които значително превъзхождат екстрите на всички останали автомобили от същия клас.

Стефка Зеринова от София и Никола Боев от Пловдив печелят билетите за финалния мач благодарение на покупката на i20 Active. „Детайлите са това, което отличава модела и го правят желан", заяви тя. Спортните елементи на дизайна допринасят за атрактивния ми характер.

Късметът на Анита Въжарова от София идва заедно с нейния нов i10. За нея това е идеалната кола за градски условия – компактна, надеждна и предлагаща много екстри.

Кирил Василев първоначално не повярва на новината за щастливото участие в томболата, но след като получи билетите, пътуването доби реално измерение. Той сподели своята удовлетвореност и отличните си впечатления от търговския екип на Индустриал комерс и изрази високите си очаквания към закупения от него i40. „Когато седна в автомобила имам усещането, че всичко в него е проектирано така, че да създава максимално удобство и комфорт."

Всички печеливши изразиха желание да посетят Hyundai Fan Park в рамките на Ариана Футбол Парк, за да следят изявите на любимите си отбори и да ги подкрепят в надпреварата към финала.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе