Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Спиране на тока в Североизточна България на 16 ноември

Спиране на тока в Североизточна България на 16 ноември

В много населени места от Русенска област са възможни смущения в електрозахранването през целия ден – от 8 до 17 часа. Неотложни ремонти ще са причина за спиране на тока в кв. Образцов чифлик в Русе. Без ток от 9 до 16 ч. ще останат жителите на с. Червена вода, а от 8:30 ч. до 16:00 ч., ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Трафопост "Трите гълъба" в Русе. Неотложни ремонти ще са причина за спиране на тока от 8:30 ч. до 16:30 ч. и в кв. Дружба 2 на Русе, на улиците: "Йосиф Дайнелов", "Китка", "Витиня", "Табия", "Кръстец", бул. Котузов.

В Силистра от 8:30 ч. до 16:30 ч. без ток ще останат оранжериите в посока гр. Русе, СЕП Водно стопанство, "Галакс ойл", гимназията по селско стопанство, пречиствателната станция в кв. "Деленки" и централната част на с. Айдемир. В същия часови отрязък - от 08:30 ч. до 16:30 ч. – са възможни смущения на електрозахранването в гр. Силистра.

Във вилната зона на Търговище „Кованлък“ и днес от 8:30 до 17 ч., ще бъде  спрян на токът, тъй като там продължава монтажът на ел. таблата и изнасянето на електромерите на абонатите в тях.

Заради неотложни ремонти от 08:30 ч. до 17 ч. ще бъде спряно елекрозахранването в Нови пазар - Подстанция "Нови пазар", бензиностанция "Петрол" към гр. Каспичан.

В Шумен от 9 до 16:30 ч. без ток ще бъдат улиците "Перуника", "Ален мак", "Марица" и "Божур".

А в гр. Смядово спиране на електрозахранването планират от 9 до 11 ч. в промишлената зона на града и на жп гарата.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе