Извънредни новини

"Лудогорец" се облизва за дубъл

"Лудогорец" мисли за дубъл този сезон, след като отстрани "Литекс" от турнира за купата на България.

Шампионите продължават на полуфиналите след 2:1 в Разград и победа с 2:1 в Ловеч в първата среща. Момчил Цветанов откри резултата, а точно преди почивката Козмин Моци изравни. В 68-ата минута Пламен Николов си заби автогол.


Така повторният дебют на Миодраг Йешич начело на ловчанлии се оказа неуспешен. Преди няколко дни той смени сънародника си Златомир Загорчич.

"Не бих казал, че не съм доволен, изпуснахме да си направим мача лесен. Дано контузията на Златински не е сериозна, ще ни дойде в повече. Общо взето мачът мина спокойно, нямаше нажежаване на обстановката и двата отбора се постараха да играят феърплей", коментира треньорът на "орлите" Стойчо Стоев.

"Нелош мач. Имаме доста кадрови проблеми, което естествено не ни оправдава. Загубихме още в първия мач в Ловеч. Сега ни остава да се борим с ЦСКА за второто място", коментира Добри Митов, който е част от щаба на Йешич.
Преди мача орелът, който местните фенове кръстиха Фортуна, сви номер на домакините. След традиционния полет птицата изчезна от стадиона. Мнозина видяха лоша поличба в това. На почивката обаче дресьорът й Хуан се появи отново на стадиона с нея.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе