Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Англия търси наши готвачи за 3 бона

Англия търси наши готвачи за 3 бона

Англия набира наши майстори готвачи. Заплащането им ще започва от 7,50 паунда на час с възможност за развитие. Това означава, че мъжете и жените ще изкарват около 20 лева на час и към 1200 паунда или 3000 лева на месец при 40-часова работна седмица. Това стана ясно от сайта на Агенцията по заетостта, която за втора поредна година набира готвачи за работа в ресторанти и пъбове в Южна Англия. Работодател е Hall & Woodhouse Ltd - стара семейна компания с дългогодишни традиции в хотелиерството и ресторантьорството. Предлагат се 20 работни места както за сезонна, така и за постоянна заетост. Добър английски, професионална квалификация и опит като готвачи са изискванията към кандидатите. С приоритет ще са кандидатите, работили в големи ресторанти.

Работодателят осигурява настаняването, за което наетите ще заплащат само дължимата местна такса - около 160 паунда. Осигурява се още обучение преди започване на работата, 50% отстъпка при хранене в ресторанта в работното време и 20% извън него. Ще бъде възстановена и половината от пътните разходи при условие, че работникът премине изпитателния 4-седмичен период.

Новоназначените готвачи започват със заплащане от 7,50 паунда на час с възможност за развитие в кариерата и увеличаване на възнаграждението.

Одобрените по документи лица ще бъдат поканени на интервю, което работодателят ще проведе на 30 март в Пловдив и на 1 април в Бургас.

Преди това заинтересованите лица трябва да изпратят CV на английски език на е-мейл D.Piryankova@az.government.bg с посочване на позицията, за която кандидатстват. Крайният срок за подаване на документи е 28 март.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе