Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Звезди на световния хокей играят за ЦСКА

Звезди на световния хокей играят за ЦСКА

"Червеният" тим привлече шестима руснаци за сезона

Трансферен удар с шест звезди на световния хокей на лед направи ЦСКА. "Червеният" клуб привлече в редиците си шестима руснаци с впечатляващи спортни визитки.

Новите попълнения в отбора са нападателят Владимир Антипов, който е натрупал много опит в 285 мача в КХЛ за "Уфа", "Челябинск" и "Череповец" и Дмитрий Биков - защитник с 320 двубоя в КХЛ за "Митичи" и "Новгород" и 71 мача за НХЛ за "Детройт Ред Уингс". За българския тим ще играе още бронзовият медалист от олимпиадата в Солт Лейк Сити Олег Кваша. Той е нападател и има цели 493 мача в НХЛ за "Ню Йорк Айлендърс" и "Флорида Пантърс". Уникалната шесторка попълват още Михаил Любушин, Дмитрий Власенков и защитникът Алексей Привалов. Любушин е с 68 двубоя в КХЛ за "Новгород" и "Омск", а Власенков със 181 в КХЛ също за "Омск", "Ярославл" и "Митичи". ЦСКА вече са в Бремерхафен, където късно снощи бе първият им мач от Континенталната купа срещу отбора на домакините. Днес от 17,00 ч "армейците" играят с "Белфаст" (Вбр), а в неделя от 16,00 ч срещат "Тилбург" (Хол). Победителят продължава в третата фаза.

"При нас дойдоха наистина много класни хокеисти и това е благодарение на отличните контакти на Андрей Мухачов. Невинаги всичко е пари. Трансферът на руснаците е за сезон 2014/2015 г.", каза за "Стандарт" треньорът Кирил Ходулов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе