Извънредни новини

Зидан сменя Анчелоти в "Реал"

Зидан сменя Анчелоти в

Зинедин Зидан ще е следващият треньор на "Реал" М. Легендарният французин ще смени Карло Анчелоти начело на отбора от лятото на 2016 г, твърди авторитетното издание France Football. В момента Зизу е асистент на италианеца в "кралския клуб". Договорът на Анчелоти с "Реал" е до 30 юни 2016 г.

Като футболист Зидан игра за столичани от 2001 до 2006 г.

Наскоро във френската преса се появиха твърдения, че плешивият гений може да стане селекционер на Франция на мястото на Дидие Дешан.

Зидан многократно е споделял, че иска да стане треньор с амбиции какъвто е бил и като играч. "Моите отбори винаги ще се борят за трофеи", казва той.

В същото време Жозе Моуриньо си призна, че е наричал играчите на "Реал" М "предатели" и "кучи синове". Това написа в. "Таймс" позовавайки се на пасажи от новата книга на Специалния. Моу, който смени Мадрид с "Челси" миналото лято, направил това, след като в навечерието на "Ел Класико" преди няколко години испанските медии разкрили състава на португалеца. "Вие сте най-предателския отбор. Кучи синове. Прекратете контактите си с хората от "Барселона". Писна ми", разкрещял се Жозе в съблекалнята.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе