Извънредни новини

Зидан си разпра панталона от кеф (ВИДЕО)

Зидан си разпра панталона от кеф (ВИДЕО)

Tреньорът на "Реал" Зинедин Зидан цепна панталона си от кеф след като снощи "Реал" се класира за шести пореден път на полуфиналите в Шампионска лига. След последния гол на момчетата му той приклекна и направи въртеливо движение около оста си.

Французинът едва ли ще жали за костюма си, защото има повод за празнуване.

Клипчето с динамичните движения на легендата на "Реал" обиколи целия свят и се превърна в хит.

Стандарт Нюз припомня, че "белия балет" победи с 3:0 "Волфсбург" в реванша и с общ резултат 3:2 успяха да елиминира "вълците". Звездата на двубоя бе Кристиано Роналдо, който вкара и трите попадения за мадридчани.

"Загубихме първата среща, но спечелихме втората с много воля, майсторство, себеотрицание, с всичко. Разликата я направи Роналдо. Затова той е специален", заяви Зидан след срещата, като успя набързо да се преоблече в съблекалнята.

Шоуто обаче наистина отиде в краката на Кристиано Роналдо. Той успя да запуши устите на много критици, които го обвиняваха, че не вкарва във важните мачове. Първо си го изкара на "Барса", а сега го затвърди срещу "Волфсбург. Другите звезди на "Реал" пък му се отблагодариха, като му написаха кратки послания върху топката, която по традиция му се полага за спомен.

Арбелоа написа: "Това е лидер". "Поздравления, буболечо", надраска резервният вратар на "Реал" Кико Касия. Каравахал отсече: "Ти си най-великият". Защитникът на "белите" Начо написа върху кълбото: "Велик си, уааау!". Топката веднага отлетя за музея на родния му остров Мадейра.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе