Извънредни новини

НА ЖИВО: Англия - Исландия

НА ЖИВО: Англия - Исландия

Гледай ТУК!

1:1! Исландия изравнява секунди след гола, който получи във вратата си! Рагнар Сигурдсон отбеляза от непосредствена близост.

1:0 за Англия! Уейн Рууни реализира още в 4-ата минута от дузпа, която бе спечелена от Рахим Стърлинг! Техничарят бе спънат от вратаря на Исландия Ханес Халдорсон и съдията Дамир Скомина отсъди наказателен удар.

Първи удар в мача! Отправи го Даниъл Стъридж, но изстрелът му излезе в аут.

*****************

Последният осминафинален двубой от Евро 2016 изправя Англия срещу Исландия. Срещата се играе на "Алианц Ривиера" в Ница. Исландците признават, че считат Трите лъва за свой учител във футболно отношение. Английската Висша лига е най-популярното първенство в страната с население от 330 000 души.

Англия може и да гласува "За" Брекзит, но в страната едва ли искат националите да се прибират от европейското толкова рано. Трите лъва изживяха доста неприятни моменти на последните световни и европейски първенства. Сега за пръв път националите бяха изпратени без каквито и да е очаквания. Може би именно това ще се окаже повратен момент и селекцията на Рой Ходжсън най-накрая да направи нещо запомнящо се.

Добрата новина за английските фенове е, че вече няма нужда да се притесняват, че някой може да ги набие. Причина за това не е само отпадането на Русия от европейското. Световният шампион по бокс в тежка категория - англичанинът Тайсън Фюри, е в Ница от вчера и не спира да купонясва със сънародниците си. 207-сантиметровият гигант даже пръсна 1000 евро в бар, за да купи шотове на всичките си нови приятели.

Съставите

Англия: Харт, Уокър, Роуз, Кейхил, Смолинг, Стърлинг, Кейн, Рууни, Стъридж, Дайър, Али
Селекционер: Рой Ходжсън

Исландия: Халдорсон, Сьеварсон, Р. Сигурдсон, Гудмундсон, Б. Бярнасон, Сигпорсон, Г. Сигурдсон, Арнасон, Бодварсон, Гунарсон, Скуласон
Селекционери: Ларс Лагербак и Хеймир Халгримсон

Съдия: Дамир Скомина (Словения)

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе